Координаційна нарада та тренінг за проєктом Erasmus+ EMINReM на базі Технічного Університету «Гірнича академія» м. Фрайберг (Німеччина)

Shares

22 квітня на базі Технічного Університету «Гірнича академія» м. Фрайберг (Німеччина) розпочалась координаційна нарада та серія тренінгів щодо модернізації навчальних планів спеціальностей гірничого профілю, навчання за якими розпочнеться у 2024-2025 н.р. в університетах країн-партнерів проєкту Еразмус+ EMINReM («Магістерська програма з еко-гірництва та інноваційного менеджменту корисних копалин»).

Учасниками тренінгів стали університети країн-партнерів з:

  • України (Донецький національний технічний університет, Національний університет «Дніпровська політехніка», Державний університет «Житомирська політехніка»)
  • Казахстану (Казахський національний дослідницький технічний університет К.І. Сатпаєва м. Алмати, Технічний університет ім. А.С. Сагінова м. Караганда)
  • Узбекистану (Державний технічний університет ім. Іслама Карімова м. Ташкент, Державний гірничo-технологічний університет м. Навої)

В якості лекторів виступають професори з ТУ ««Гірнича академія» м. Фрайберг», Університету м. Хаєн (Іспанія) та Університету Думлупинар м. Кютах’я (Туреччина).

Житомирську політехніку представляють:

  • начальник відділу міжнародних зв’язків, доц. кафедри маркшейдерії Василь Мамрай;
  • асистенти кафедри гірничих технологій та будівництва ім. проф. Бакка М.Т., Ніна Кириленко;
  • ст. викладач кафедри маркшейдерії Артур Махно.

В межах заходу проведено координаційну нараду та розпочато ознайомлення з навчальним матеріалом, який в подальшому буде передано викладачам відповідних кафедр факультету гірничої справи, природокористування та будівництва, задіяних у реалізації проєкту.

Дякуємо приймаючій стороні, почесному доктору Житомирської політехніки, проф. Карстену Дребенштедту, за організацію змістовної і цікавої програми! Бажаємо всім учасникам продуктивної роботи та цікавих зустрічей!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */