Зустріч студентів Житомирської політехніки з керівником групи ІТ компаній Sana Commerce, Valantic, Easygenerator

Shares

11.03.2024 р. студенти першого курсу спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» мали змогу поспілкуватись з директором локальних представництв групи іноземних ІТ компаній Sana Commerce, Valantic, Easygenerator Дмитром Антонюком. Під час зустрічі Дмитро Антонюк розповів студентам про можливості проходження курсів з програмування від компанії Sana Commerce, які допомагають учасникам ефективно покращити свої технічні навички та відкрити нові можливості в сфері ІТ.

Також, поділившись з присутніми основними тенденціями в галузі, Дмитро Антонюк наголосив на  важливості участі молоді у групових проєктах.

Заключним аспектом зустрічі була розмова про значення освітніх технологій (EdTEch, Educational technologies) у сьогоденні та важливість розробки й використання інформаційно-комунікаційних технологій в освіті. Дмитро Антонюк детальніше розповів про компанію Easygenerator, яка є розробником програмного продукту для створення курсів електронного навчання. 

Зустріч відбувалась також й у контексті підготовки студентів першого курсу до написання курсових робіт з дисципліни «Об’єктно-орієнтованого програмування».

Дякуємо групі компаній Sana Commerce, Valantic, Easygenerator та директорові Дмитрові Антонюку за активну участь в освітньому процесі підготовки студентів Житомирської політехніки. Дякуємо групі компаній Sana Commerce, Valantic, Easygenerator та директорові Дмитрові Антонюку за активну участь в освітньому процесі підготовки студентів Житомирської політехніки.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */