Візит учнів та студентів закладів освіти міста Бердичева до Житомирської політехніки

Shares

21 березня Державний університет «Житомирська політехніка» зустрічав гостей, зокрема учнів Спеціалізованої загальноосвітньої школи I-III ст. №8 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів міста Бердичева, та здобувачів вищої освіти Бердичівського фахового коледжу промисловості, економіки та права.

Гості Житомирської політехніки, здобувачі освіти з м. Бердичева, почали своє ознайомлення з університетом зі спілкування з керівництвом факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки, завідувачами та представниками кафедр та студентським самоврядуванням у конференц залі університету.

Після вступної інформації про університет та про факультет комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки, представники відбіркової комісії факультету надали важливу інформацію щодо вступної кампанії 2024 року, яка допоможе майбутнім абітурієнтам бути більш підготовленими як у підходах до вибору університету і спеціальності, так і у реалізації процедури вступу.

Після цього здобувачі освіти мали можливість ознайомитися із усіма освітніми програмами бакалаврату  даного факультету. Інформували також щодо працевлаштування випускників, можливістю їхньої академічної мобільності, продовження навчання на вищих рівнях освіти, постійної співпраці із стейкхолдерами-роботодавцями в межах підготовки освітніх програм, проходження практики тощо.

Ознайомленню майбутніх абітурієнтів із освітніми програмами факультету допомогли матеріально-технічна база, лабораторний фонд випускової кафедри, програмне забезпечення, що використовується в навчальному процесі та можливості позанавчальної активності. 

Гості університету мали можливість задавати питання не тільки керівництву факультету, завідувачам та представникам випускових кафедр, а і нинішнім студентам факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки, котрі були представлені студентським деканом факультету та заступником голови студентського активу. 

Детальніше ознайомитися в цілому із освітнім середовищем університету гості університет мали можливість під час відвідування  Інтерактивного музею науки і технологій «Політехнік» та лабораторії «MechLab» Інноваційного хабу університету.

Відкривайте та використовуйте для свого зростання можливості Житомирської політехніки. Запрошуємо абітурієнтів до усвідомленого вступу на навчання до нашого університету!

До зустрічі в університеті під час Вступної кампанії 2024!









Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */