«Вік живи – вік навчайся: крокуй до успіху разом з Житомирською політехнікою»: День другий!

Shares

9 березня 2024 року у Житомирській політехніці відбувся другий день тренінгів під назвою «Вік живи – вік навчайся: крокуй до успіху разом з Житомирською політехнікою», організований Центром освіти впродовж життя, Центром інклюзивної освіти та Школою педагогічного дизайну факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя.

Тренінги для учнів зосереджувалися на таких темах:

«Інформаційна гігієна під час війни» – учасники дізналися про важливість захисту від фальшивих новин та інформаційних маніпуляцій та навчилися не ставати інструментом їх поширення. Тренінг провела кандидат філологічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики Ірена Сніховська.

«Business Ethics» – учасники отримали практичні навички використання англійської мови для успішної комунікації в бізнес-середовищі з метою підвищення конкурентоспроможності на ринку праці та розширення можливостей для кар’єрного зростання. Тренінг провела асистент кафедри педагогічних технологій та мовної підготовки Тетяна Вергун.

Також, для вчителів англійської мови були проведені наступні тренінги:

«Guided discovery vs MFP» – учасники дізналися про методику навчання «Guided discovery», що сприяє активній роботі студентів, а також її порівняння з традиційним «лекційним стилем». Тренінг провела старший викладач кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики Ірина Біляк.

«Maximizing the Participation of Students in an EFL Classroom» – учасники вивчили методи залучення всіх учнів до активностей на заняттях з англійської мови. Тренінг провела старший викладач кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики Валентина Шадура.

Цей день тренінгів став корисною та плідною подією для всіх учасників, що дозволить їм покращити свої навички та знання у відповідних сферах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */