Участь студентів у Міжнародній науково-практичній конференції, присвяченій застосуванню психофізіологічних досліджень

Shares

8 березня студенти спеціальностей 053 «Психологія» та 232 «Соціальне забезпечення» взяли участь у конференції на тему «Застосування психофізіологічних досліджень з використанням поліграфа в умовах війни: світовий досвід, теоретичні та практичні питання», присвяченій вивченню світового досвіду застосування психофізіологічного дослідження з використанням поліграфа в умовах війни.

Тематика доповідей охоплювала питання етапів проведення психофізіологічного дослідження з використанням поліграфу в умовах війни, методологічний аспект застосування психофізіологічного інтерв’ю під час тестування осіб, яких підозрюють у співпраці з російськими спецслужбами, розгляд психологічних особливостей індивіда (людини) під час проходження поліграфу та ін.

Серед доповідачів була викладач кафедри психології та соціального забезпечення, поліграфолог, психолог Рудюк Наталія Леонідівна з темою доповіді «Ефективність використання поліграфа під час розслідування кримінальних проваджень в умовах дії воєнного стану в Україні».

Щиро сподіваємося, що учасникам стануть у нагоді отримані під час конференції нові знання, які вони зможуть застосовувати як у навчанні, так і у професійній діяльності!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */