Студенти факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя вивчають курс «Social Welfare» від Лундського університету (Швеція)

Shares

Упродовж місяця студенти факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя вивчають курс і переймають досвід провідної країни світу в аспекті психосоціальної допомоги, підтримки та збереження ментального здоров’я.

Курс розроблено провідним науковцем, дослідником і практиком проф. Ларсом Харрісоном та передбачає ознайомлення студентів з існуючими ефективними системами суспільно-економічних заходів, спрямованих на матеріальне забезпечення населення від соціальних ризиків, а також опрацювання найпоширеніших кейсів, проходження виробничої практики під час студентської академічної мобільності та виконання проєктного завдання.

Відтак студенти мають змогу збагатитися фундаментальними знаннями, що дозволить покращити професійні вміння й навички, а також здобути неоціненний практичний досвід, що допоможе впровадити найсучасніші ефективні рішення у процесі повоєнної відбудови та відновлення країни.

Щиро вдячні нашим іноземним партнерам за постійну підтримку та розуміння! Сердечно бажаємо нашим студентам наснаги до знань та професійного вдосконалення!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */