Підвищення кваліфікації «Запобігання і протидія гендерно зумовленому, зокрема домашньому, насильству» у Житомирській політехніці

Shares

Вищою школою публічного управління спільно з Національним агентством України з питань державної служби у межах співпраці з Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA) протягом 21-22 березня на базі Державного університету «Житомирська політехніка» проведено навчання за загальною типовою програмою підвищення кваліфікації «Запобігання і протидія гендерно зумовленому, зокрема домашньому, насильству».

Освітній проєкт має на меті підвищити рівень обізнаності державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та фахівців щодо запобігання, виявлення, реагування і протидії домашньому насильству та формування умінь із застосування комплексного інтегрованого підходу щодо належного реагування на випадки домашнього насильства.

З вітальним словом до учасників звернулися Директорка Вищої школи публічного управління Юлія Лихач, керівниця Національного тренінгового центру з питань попередження та протидії гендерно зумовленому насильству Наталія Щербак, проректор Житомирської політехніки Олена Денисюк.

До університету завітали майже 30 представників органів державного, місцевого самоврядування Житомирщини з числа уповноважених осіб, які займаються питаннями запобігання та протидії домашньому насильству. У тренінгу також взяли участь викладачі Житомирської політехніки. За результатами підсумкового тестування учасники отримали відповідні сертифікати (обсяг навчальної програми – 0,6 кредитів ЄКТС).

Щиро дякуємо нашим партнерам за можливість реалізації актуального заходу в університеті! Впевнені, що знання та навички, отримані учасниками будуть корисні в роботі, а їх діяльність буде спрямована на допомогу людям! Разом ми змінюємо світ на краще і допомагаємо тим, хто цього потребує!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */