Академічна мобільність студентів Житомирської політехніки: Університет «Тор Вергата» (Рим, Італія)

Shares

Студенти Житомирської політехніки продовжують отримувати доступ до кращих освітніх можливостей за кордоном. Програма Еразмус+ залишається одним із найпопулярніших інструментів для розвитку молоді та налагодження міжнародних зв’язків. Студентка факультету інформаційно-комп’ютерних технологій спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» Свіргун Анастасія (гр. ІПЗ-21-1) з початку ІІ-го семестру 2023-2024 н.р. навчається в Університеті «Тор Вергата» в м. Римі (Італія).

Анастасія зазначає, що хоча її стажування тільки розпочалось, навчання наповнене цікавими матеріалами, є можливості взяти участь у різних проєктах. Щодо самого Риму, то місто здивувало її своїми масштабами та поєднанням сучасних будівель з історичними пам’ятками.

Оскільки освітні програми Державного університету «Житомирська політехніка» та Університету «Тор Вергата» за відповідною спеціальністю освітнього ступеня «бакалавр» мають схоже змістовне наповнення у розрізі освітніх компонент, у подальшому студентка має можливість перезарахувати відповідні курси під час свого навчання, зокрема:

  • Іnformation Theory and Data Science,
  • Network and System Defenсe,
  • Internet Service Performance та інші.

Стажування за програмою Еразмус+ для студентів факультету інформаційно-комп’ютерних технологій – це не лише набуття цінного досвіду роботи в інтернаціональному середовищі, але й можливість познайомитися з європейськими містами, покращити свої мовні навички та знайти нових друзів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */