Вітаємо Рудик Ангеліну за ІІ місце на ХV Всеукраїнському літературно-музичному фестивалі вшанування воїнів України «Розстріляна молодість»

Shares

З 01 січня по 15 лютого 2024 року в Житомирському державному будинку художньої та технічної творчості (в заочно-дистанційному форматі) був проведений ХV Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України «Розстріляна молодість» – до Дня Героїв Небесної Сотні.

Організатори та співорганізатори заходу: Міністерство освіти і науки України, Український державний центр позашкільної освіти, Департамент освіти і науки Житомирської обласної військової адміністрації, Житомирський державний будинок художньої та технічної творчості спільно з Житомирською обласною організацією воїнів-інтернаціоналістів Української спілки ветеранів Афганістану. У фестивалі взяли участь 4762 учасника з 20-ти областей України.

Державний університет «Житомирська політехніка» представила учасниця вокального колективу «Акорд» Центру культури студентської молоді Рудик Ангеліна (студентка факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, гр.ПЛ-6).

Оргкомітет, журі фестивалю розглянули надіслані відеоматеріали та оцінили Рудик Ангеліну, яка посіла ІІ місце в номінації «Вокальне мистецтво».

Вітаємо Рудик Ангеліну та бажаємо творчих перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */