Участь науковців Житомирської політехніки у ІV Міжнародному науковому симпозіумі «Сталий розвиток – стан та перспективи»

Shares

Представники Житомирської політехніки, а саме завідувач кафедри екології та природоохоронних технологій, д.т.н., проф. Пацева Ірина, к.т.н., доц. Корбут Марія, доктор філософії Устименко Володимир, аспіранти Бельмега Іван, Хоменко Світлана та Нонік Людмила взяли участь у ІV Міжнародному науковому симпозіумі «Сталий розвиток – стан та перспективи», який реалізовується в межах Еразмус+ Модуль Жан Моне «Концепція екосистемних послуг: Європейський досвід» («ЕЕ4CES»).

Симпозіум відбувався на базі навчально-оздоровчого табору «Політехнік – 2» Національного університету «Львівська політехніка» у смт Славське Сколівського району 13–16 лютого 2024 р.

Метою симпозіуму була презентація результатів наукових досліджень, дискусії та обмін ідеями щодо різноманітних аспектів сталого розвитку.

В межах IV Міжнародного наукового симпозіуму організовано проведення зимової міжнародної школи «Європейський досвід стратегічного планування розвитку територій з урахуванням екосистемних послуг для післявоєнної відбудови України» обсягом 1 (один) кредит ЄКТС (30 годин). Учасникам вручені відповідні іменні сертифікати про підвищення кваліфікації (стажування).

Під час навчання у школі представниками провідних ЗВО України та Європи було висвітлено та обговорено ряд надважливих тем, мета яких – формування в учасників симпозіуму комплексу знань щодо питань європейського досвіду впровадження концепції екосистемних послуг, які є особливо важливими і корисними для післявоєнної відбудови України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */