Робоча зустріч керівника Центру ветеранського розвитку з директором Житомирської філії Житомирського обласного центру зайнятості

Shares

23 лютого 2024 року відбулась робоча зустріч керівника Центру ветеранського розвитку Державного університету «Житомирська політехніка» Бродського Андрія з директором Житомирської філії Житомирського обласного центру зайнятості Можар Ярославом та його заступниками.

Обговорювались питання щодо працевлаштування ветеранів, ветеранок на шляху реінтеграції від військової служби до цивільного життя; програми підтримки ветеранів та ветеранок в Україні, м. Житомирі та Житомирському районі, мікрогранти для створення ветеранського бізнесу, навчання та перекваліфікація коштом держави і державна компенсація приватному бізнесу у працевлаштуванні ветеранів та ветеранок.

Андрій Бродський також ознайомився з роботою Центру зайнятості, познайомився з посадовими особами, які добре розуміють проблеми ветеранів та готові поінформувати з усіх питань щодо державних програм фінансування навчання, перекваліфікації, працевлаштування та грантів на відкриття та розвиток ветеранського бізнесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */