Міжнародна академічна мобільність прикладних лінгвістів Житомирської політехніки на базі Університету м. Кордова в Іспанії

Shares

Упродовж другого семестру 2023-2024 академічного року Анастасія Крошко, студентка 4 року навчання освітньої програми «Філологія (прикладна лінгвістика)» отримала можливість навчатися в Університеті м. Кордова (Іспанія) в межах програми Еразмус+ ICM (International Credit Mobility).

Заняття проходять на базі факультету гуманітарних наук, що розташований у самому серці міста. Основні архітектурні пам’ятки, такі як Алькасар Християнських монархів та Римський міст, знаходяться поблизу.

Студентка каже:

«Підхід до викладання дещо відрізняється від українського – навіть під час лекцій здобувачі освіти залучені до виконання певних завдань та дискутують із викладачами. Ніхто не боїться виражати свою думку більшою мірою тому, що навіть неправильна відповідь не вважається помилкою. Процес адаптації до нової країни, культури та оточення все ще триває, але сподіваюся подружитися не тільки з такими ж міжнародними студентами, як я, а й з іспанськими. Вважаю вивчення мови також своєрідним етапом пристосування, тому відвідуватиму курси іспанської впродовж семестру. Заняття в університеті доволі інтенсивні, але цікаві. Я дуже вдячна за надану можливість відділу міжнародних зв’язків, кафедрі теоретичної та прикладної лінгвістики, а також університету в цілому.»

Бажаємо студентці успіхів у навчанні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */