Вітаємо Власюк Катерину за І місце на ІV Міжнародному дистанційному багатожанровому конкурсі мистецтв «ЧАРИ ЗИМОВИХ СВЯТ»

Shares

22 грудня 2023 р. в м. Луцьк відбувся ІV Міжнародний дистанційний багатожанровий конкурс мистецтв «ЧАРИ ЗИМОВИХ СВЯТ».

Організатори конкурсу – Творче об’єднання мистецьких та культурних ініціатив «Галерея Ідей», ставили за мету: виявлення і розкриття молодих талантів, підтримка їх творчої діяльності; виховання любові до української культури та мистецтва; залучення міжнародної спільноти до збереження національних традицій.

Державний університет «Житомирська політехніка» представила учасниця вокального колективу «Акорд» Центру культури студентської молоді Власюк Катерина (студентка факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, гр.ПЛ-6). На розгляд журі, яке складалося з відомих працівники культури й діячів мистецтв України, лауреатів міжнародних конкурсів, Катерина представила відеозапис пісні «Різдво» у власному виконанні. Артистичність і майстерність вокальної роботи були високо оцінені на конкурсі. Катерина Власюк нагороджена Дипломом за 1 місце в номінації «Вокал», 4 вікова категорія.

Вітаємо Власюк Катерину та бажаємо творчих перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */