Journal of Edge Computing індексується EBSCO

Shares

19 січня 2024 року EBSCO прийняла до індексування «Journal of Edge Computing».

EBSCO є провідним постачальником дослідницьких баз даних, електронних журналів, підписки на журнали, електронних книг та послуг з пошуку інформації для бібліотек усіх видів.

«Journal of Edge Computing» – це міжнародний рецензований журнал з відкритим доступом, що фокусується на останніх дослідженнях в галузі периферійних обчислень. Журнал надає платформу для дослідників, науковців і професіоналів галузі, щоб поділитися своїми висновками та ідеями щодо останніх тенденцій та розробок в області периферійних обчислень.

Журнал використовує найкращу практику відкритого доступу – діамантову, за якою всі витрати на переддрукарську підготовку статті покладаються не на автора, а на громадську організацію ACNS, що спонсорує журнал.

Таке включення зробить журнал більш доступним для дослідників з усього світу, оскільки його статті можна буде знайти через широку мережу бібліотечних баз даних EBSCO. Це підвищить видимість і вплив досліджень журналу, що дозволить йому охопити ширшу аудиторію і сприятиме розвитку периферійних обчислень.

Ми хотіли б висловити наші щирі вітання редакційній команді, авторам і рецензентам, які зробили свій внесок в успіх Journal of Edge Computing.

Прийняття «Journal of Edge Computing» EBSCO є визнанням якості досліджень, що публікуються в журналі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */