Зустріч зі стейкхолдерами щодо обговорення проєктів ОПП підготовки фахівців на кафедрі фінансів та цифрової економіки 

Shares

В рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми управління соціально-економічними системами», що проходила 15 грудня 2023 року на базі кафедри економіки Луцького національного технічного університету відбулось громадське обговорення академічною спільнотою освітніх програм провідних закладів вищої освіти.

Кафедра фінансів та цифрової економіки представила проєкти освітньо-професійних програм підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії  за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» та підготовки бакалаврів й магістрів за спеціальністю 051 «Економіка» на 2024-2025 навчальний рік. За результатами обговорення отримано схвальні відгуки та пропозиції.

Щиро дякуємо завідувачу кафедри економіки Луцького національного технічного університету доктору економічних наук, професору Шубалому О.М. за запрошення взяти участь в конференції та презентувати освітні програми, за плідну дискусію та дружню підтримку! Сподіваємось на нові зустрічі та продовження співпраці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */