ВИПУСК МАГІСТРІВ 2023

Shares

У Житомирській політехніці відбувся випуск магістрів 2023 року! 👩‍🎓👨‍🎓

Повітряна тривога внесла свої корективи у наші плани, проте ми розуміли важливість цього дня для кожного випускника, їх рідних та близьких й в цілому родини університету. Майже 1100 випускників денної та заочної форми отримали дипломи за освітнім ступенем «магістр».

Кожен випускник 2023 року – особливий, адже ви вступили в Житомирську політехніку влітку 2022. У лютому того року розпочалась повномасштабна війна, ви ж обрали навчання, висловили довіру адміністрації та викладачам нашого університету. Ми зробили все можливе, щоб ваші очікування від навчання в магістратурі справдилися і ви здобули знання, досвід, нові знайомства та такі омріяні дипломи.

Мав честь вручити магістрам дипломи з відзнакою на сцені у актовій залі університету. Також для мене дуже важливо було особисто вручити дипломи магістрів, як з відзнакою, так і звичайного зразка, і потиснути руку нашим випускникам з числа військових, які мали можливість прийти в університет сьогодні.

Окремим неочікуваним та хвилюючим моментом для мене було, коли випускники-військові зірвали з форми та передали мені свої шеврони.

Також випускники звернули мою увагу на свої академічні шапки магістрів. Ми звикли, що їх можна без проблем купити, проте це не так.

Наші випускники шили їх власноруч у військових частинах, оскільки можливості заздалегідь купити такі атрибути випуску в них не було. Дякую ВАМ! – ректор Житомирської політехніки Віктор Євдокимов

Всі випускники отримали свої дипломи звичайного зразка по факультетам з рук деканів факультетів у присутності викладачів відповідних кафедр та своїх одногрупників.

Сьогодні ми говоримо словами з пісні, яку для випускників та присутніх виконали студенти-першокурсники університетського вокального ансамблю «Акорд» «Я хочу жити без війни!». Так, це наше найбільш омріяне і жадане бажання! Це наша ціль. Ціль кожного українця. Впевнені, що так і буде.

Щирі вітання нашим випускникам з нагоди випуску! В добру путь! Слава Україні! Героям Слава 🇺🇦

Всі фото за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */