Вітаємо Корбут Марію Броніславівну з успішним закінченням III онлайн-семінару «Жіноче лідерство в охороні природи»!

Shares

Вітаємо кандидата технічних наук, доцента кафедри екології та природоохоронних технологій Державного університету «Житомирська політехніка» Корбут Марію Броніславівну з успішним закінченням III онлайн-семінару «Жіноче лідерство в охороні природи», який тривав з 2 вересня по 2 грудня 2023 року. Навчання проходило за рахунок стипендії, яку було надано Міжнародними програмами Лісової служби США.

Семінар проводився Центром управління охоронюваними територіями Університету штату Колорадо і включав в себе 4 модулі:

  • Модуль 1: Вступ до гендерної рівності в охороні природи.
  • Модуль 2: Дослідження лідерства.
  • Модуль 3: Гендерна рівність та лідерство в екологічних інституціях.
  • Модуль 4: Врахування ґендерних аспектів у природоохоронних проектах.

Онлайн-семінар є частиною більш широкої програми, розробленої та очолюваної Центром управління природоохоронними територіями Університету штату Колорадо, яка спрямована на розвиток лідерства жінок у природоохоронній сфері. Програма є відповіддю на актуальну проблему гендерної нерівності на робочому місці та розширення прав і можливостей жінок з різних секторів, які виступають каталізаторами змін у сфері охорони довкілля. Семінар надає практичні професійні інструменти для жінок-фахівців з охорони природи для подальшого розвитку їхніх лідерських навичок з метою покращення гендерної рівності та впливу на позитивні зміни у сфері охорони природи, розвитку власної кар’єри.

Цей семінар надав унікальну можливість для асинхронного навчання, 6-7 годин самостійної роботи на тиждень плюс 1,5 години живої сесії кожні 3 тижні. Загалом було проведено 5 синхронних живих зустрічей Zoom, які дозволили віч-на-віч спілкуватися та обговорювати контент.

Щиро вдячні команді викладачів та координаторів семінару Команди Центру управління природоохоронними територіями Одрі Ремсі, Розі Марії Відаль, Ерін Хікс та Райану Фінчуму за професіоналізм, надзвичайно корисний досвід та унікальні знання. ГО «Всеукраїнська екологічна ліга» за всебічну підтримку. Лісовій службі США за надану унікальну можливість!

Діймо разом на захисті довкілля!

http://conservation.warnercnr.colostate.edu

https://www.facebook.com/centerforprotectedareamanagement/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */