VІ Всеукраїнська науково-технічна конференція на факультеті інформаційно-комп’ютерних технологій

Shares

29-30 листопада 2023 р. на факультеті інформаційно-комп’ютерних технологій Державного університету “Житомирська політехніка” проходила щорічна Всеукраїнська науково-технічна конференція “Комп’ютерні технології: інновації, проблеми, рішення”.

У цьому році робота конференції відбувалась у змішаному форматі за такими секціями:

Секція 1 «Математичне моделювання та розробка програмного забезпечення»
Секція 2 «Комп’ютерна інженерія та кібербезпека»
Секція 3 «Інформаційні системи та технології»
Секція 4 «Сучасні інформаційні технології в телекомунікаціях та біомедицині»
Секція 5 «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті»
Секція 6 «Цифрова обробка сигналів в автоматизованих та інформаційно- вимірювальних системах»
Секція 7 «Комп’ютерно-інтегровані технології. Приладобудування»

Мета проведення заходу:

• аналіз існуючих та представлення нових інформаційних технологій;

• аналіз досягнень та проблем у математичному моделюванні систем управління різними об’єктами і процесами;

• аналіз досягнень та проблем при розробці та впровадженні програмного забезпечення;

• аналіз досягнень та представлення нових методів, моделей та технологій побудови інформаційних систем, хмарних технологій, ІоТ-систем;

• аналіз сучасних, перспективних та нових методів і засобів кіберзахисту, захисту інформаційних каналів та передачі цифрових сигналів;

• аналіз досягнень та дослідження процесів побудови комп’ютерних мереж;

• дослідження методів цифрової обробки зображень в системах управління;

• аналіз існуючих та нових рішень в автоматизації технологічних процесів, приладобудуванні, створенні та застосуванні систем керування технологічними процесами та об’єктами;

• аналіз досягнень в розробці інформаційних технологій в медицині та телекомунікаціях, розробка рекомендацій щодо втілення програмних і апаратних продуктів у практику, аналіз нових підходів, методик та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті.

Проведення такого наукового заходу у Державному університеті «Житомирська політехніка» забезпечується факультетом інформаційно-комп’ютерних технологій та факультетом комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки та робототехніки. Залучений професорсько-викладацький склад − фахівці високої кваліфікації, які мають наукові ступені та вчені звання, високий рівень професійної активності.

У конференції взяли участь представники більше 20 закладів вищої освіти. Ця подія є важливою платформою для обміну досвідом та знаннями, а також для обговорення актуальних проблем у різних галузях. Під час виступів було багато плідних дискусій, зроблено важливі висновки та надані рекомендації учасникам конференції.

Дякуємо усім учасникам та організаторам конференції! Бажаємо вам міцного здоров’я, творчої наснаги, успіхів у подальшій роботі, сподіваємось на продовження співпраці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */