Підвищення рівня фінансової грамотності учнів Левківського ліцею

Shares

30 листопада 2023 р. кафедра фінансів та цифрової економіки продовжила цикл заходів з підвищення рівня фінансової грамотності серед молоді Житомирщини.

Доктором філософії зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Оленою ВИГОВСЬКОЮ проведено захід для учнів 10-11 класів Левківського ліцею Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області.

Учні з цікавістю дізналися про особливості становлення української гривні за часів незалежності та дослідили 4 покоління банкнот; розглянули можливості планування власного бюджету та способи заощадження особистих фінансів; ознайомилися з основними правилами фінансової безпеки в смартфоні та соцмережах.

Кафедра фінансів та цифрової економіки висловлює вдячність керівництву Левківського ліцею, зокрема, директору ліцею ШАХРАЙ Валентині Володимирівні, заступниці директора з навчально-виховної роботи МІНЕНКО Світлані Миколаївні, вчительці української мови та літератури НИЩУК Тетяні Володимирівні, за співпрацю та внесок у підвищення рівня фінансової грамотності Глибочицької громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */