Мовний клуб для прикладних лінгвістів з Крістен Несбіт

Shares

Травнева зустріч прикладних лінгвістів з Крістен Несбіт, професійним викладачем англійської мови зі США, волонтеркою Корпусу Миру, відданим та давнім другом України та Житомирської політехніки, засвідчила важливість такого спілкування. Ось чому за ініціативи Крістен та старшого викладача кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики Валентини Шадури було започатковано мовний клуб, засідання якого стали традиційними та відбуваються двічі на місяць.

Мовний клуб став місцем, де теорія лінгвістики оживає у практиці, адже його учасники мають можливість використовувати англійську мову як інструмент для спілкування та взаєморозуміння. Тематика засідань та активності настільки суггестивні та цікаві, що, навіть, під час повітряної тривоги це не зупиняло учасників долучатися до зустрічей з укриттів. Цей факт демонструє те, що студенти-лінгвісти не просто вивчають англійську мову, але й вірять у її магію як засобу міжнародного розуміння та співпраці.

Як викладач практичного курсу основної іноземної мови Валентина Шадура, так і Крістен Несбіт відзначають суттєвий прогрес в комунікації англійською мовою у найактивніших учасників засідань клубу. І це не є випадковим, оскільки клуб став місцем, де слова не тільки звучать, але й роблять свою чарівну роботу – зближають людей, надихають на дії та ведуть до нових горизонтів вивчення англійської мови.

Далі буде!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */