Міжнародна кооперація Житомирської політехніки з Nord University (Норвегія)

Shares

Міжнародна кооперація є важливим напрямом діяльності Державного університету «Житомирська політехніка» в цілому та кафедр менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій та інформаційних систем в управлінні та обліку зокрема.

Одним з стратегічних партнерів Житомирської політехніки є Nord University (Норвегія), який виступив координатором проєкту Ukraine-Norway Project. Retraining and Social Adaption of Military Officers and Their Family Members in Ukraine, до реалізації якого залучена і Житомирська політехніка. Водночас, посилення кооперації та розширення спільних проєктів виступає важливим завданням у сфері міжнародного співробітництва.

Так, 4 грудня 2023 р. представники кафедр менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій та інформаційних систем в управлінні та обліку мали змогу долучитися до семінару «Two decades of the Norwegian-Ukrainian cooperation in education and research: results and a way forward», в рамках якого було обговорено досягнення та перспективи співробітництва між українськими закладами вищої освіти та Норвегією.

Під час жвавої дискусії було визначено основні проблеми, пов’язані з імплементацією діючих та минулих проєктів, а також окреслено перспективні напрями подальшої взаємодії у сфері реалізації освітніх, наукових та соціально важливих ініціатив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */