Лекція від Катерини Трими для студентів факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя

Shares

Студенти факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя вивчали досвід Байройтського університету щодо організації виготовлення масових онлайн-курсів.

Лекцію на цю тему прочитала кандидат політичних наук, старший дослідник, старший науковий співробітник Відділу взаємодії університетів та суспільства Інституту вищої освіти НАПН України Катерина Трима.

Захід відбувся в рамках співпраці нашого закладу вищої освіти з Інститутом вищої освіти. Студенти мали змогу ознайомитися з повним циклом підготовки, виготовлення та медіасупроводу онлайн-курсів, якими славиться цей німецький ЗВО.

«Ці курси – це кропітка робота команди науковців, медійників, економістів та студентів, яка триває в середньому до року. Старанно підбираються локації, узгоджуються графіки усіх учасників, регулярно оновлюються формати відеопродукту», – зазначає Катерина Трима.

Такі курси дозволяють поширювати якісні та актуальні знання від найкращих викладачів, передбачають наявність гнучкого розкладу та гнучкого тайм-менеджменту, сприяють самопрезентації результатів дослідження науковців університету.

«Цікавий досвід Байройтського університету, який не лише дозволяє формувати позитивний імідж університету, але й формує навички командної роботи у співпраці здобувачів з викладачами, спонукає їх до поглибленого вивчення англійської мови», – коментує завідувач кафедри філософсько-історичних студій та масових комунікацій Вадим Слюсар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */