Екскурсія студентів факультету інформаційно-комп’ютерних технологій в Житомирську компанію Партнер-ВС

Shares

У понеділок, 5 грудня 2023 року, відбулася екскурсія студентів 1-3 курсів денної форми навчання ОП “Інженерія програмного забезпечення”, ОП “Веб-технології”, ОП “Комп’ютерна графіка та розробка ігор”, ОП “Системи бізнес-аналітики”, ОП “Комп’ютерна інженерія”, ОП “Кібербезпека”, ОП “Біомедичний комп’ютинг”, ОП “Біомедична інженерія”, ОП “Телекомунікації та радіотехніка” та ОП “Інформаційні відеосистеми та системи контролю доступу” у супроводі викладачів у виробничу компанію Партнер-ВС.

Зустріч на території підприємства проводив директор з технічних питань компанії Партнер-ВС, Романом Міщенко. Мета зустрічі: створити можливості для проходження виробничої практики для студентів, а також стажування з подальшим працевлаштуванням у компанії.

Студенти відвідали адміністративні та виробничі приміщення, поспілкувалися безпосередньо з працівниками на робочих місцях. Представник підприємства продемонстрував локації, де відбуваються науково-дослідні та експериментальні роботи з налаштування програмного забезпечення для продукції. Роман Міщенко надав багато інформації про продукти, що створюються на виробництві, як вони використовуються у реальних умовах, можливості росту ринку збуту та кар’єрного росту в Партнер-ВС.

Студенти цікавились умовами працевлаштування та можливостями застосування їх навичок та вмінь на практиці. В результаті такої зустрічі було багато зацікавлених студентів у подальшій співпраці з компанією.

Надзвичайно вдячні компанії за представлену можливість та сподіваємось таких зустрічей буде більше.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */