Анастасія Данильченко взяла участь у міжнародному проєкті Erasmus+ в Берліні на тему “Youth against conflict”

Shares

Студентський декан факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, ДАНИЛЬЧЕНКО Анастасія, взяла участь у міжнародному проєкті Erasmus+ в Берліні на тему “Youth against conflict”.

Протягом 8-16 грудня в рамках програми Erasmus+ було організовано тренінговий курс у столиці Німеччини, де було зібрано представників молоді з 9 країн світу для обговорення та розробки стратегій протистояння конфліктам серед молоді.

Під час проєкту учасники займалися не лише теоретичним вивченням питань уникнення конфліктів, але і практичною роботою у групах. Кожного дня команди формували свої власні проєкти та презентували їх перед іншими учасниками. Ця інтенсивна групова робота сприяла обміну ідеями та підтримці ініціатив для змін у молодіжному середовищі.

Одним із ключових аспектів проєкту були лекції від провідних експертів, які ділилися своїми знаннями та досвідом з уникнення конфліктів. Вони ставили питання важливості взаєморозуміння, толерантності та побудови позитивних відносин між молоддю різних країн.

В кінці проєкту Анастасія поділилася своїми враженнями:

“Брати участь в таких міжнародних проєктах – це неймовірна можливість не лише вивчити даний матеріал, а й дізнатися більше про культури інших країн. Це унікальний досвід, який підвищує мою культурну свідомість, поліпшує знання англійської мови, та відкриває нові можливості для особистого і професійного зростання. Я вірю, що такі проєкти допомагають об’єднати молодь зі всього світу для його покращення”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */