Засідання наукових гуртків кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій: особливості вибору наукових напрямів досліджень

Shares

В рамках продовження реалізації наукової складової освітнього процесу 14 листопада 2023 р. відбулося спільне засідання наукових гуртків «Бізнес-процеси в підприємництві та торгівлі» та «Менеджмент підприємницької діяльності» кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій. У засіданні гуртків взяли участь здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «магістр» груп ПВМ-9 (спеціальність 076 «Підприємництво та торгівля») та МОМ-24 (спеціальність 073 «Менеджмент»).

Серед основних питань, винесених на порядок денний, були наступні:

– підведення підсумків ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу», що відбулася у Житомирській політехніці 09-10 листопада 2023 р.;

– порядок вибору напряму наукових досліджень та обрання керівника для магістерської кваліфікаційної роботи;

– проведення наукових досліджень в рамках участі у І турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

Під час засідання гуртків було обговорено результати ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу», що відбулася в університеті 09-10 листопада 2023 р. Зокрема, було зазначено, що за секцією «Сучасні моделі ефективного менеджменту, бізнесу та маркетингу підприємств» прийняли участь у конференції здобувачі різних рівнів вищої освіти кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій, які в цілому представили до обговорення 120 тез доповідей.

Окреме питання було присвячено порядку вибору напряму наукових досліджень та обрання керівника для магістерської кваліфікаційної роботи. Здобувачі освіти дізналися як ознайомитися із науковими інтересами кожного викладача кафедри на сайті університету, а також як переглянути перелік наукових публікацій, представлених  у наукометричних базах таких як: Scopus, Web of Science та Google Scholar.

Учасники засідання також отримали можливість ознайомитися з основними засадами підготовки студентських наукових робіт для участі у І турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Зокрема, було розглянуто вимоги до вибору тематичного напряму, змістовного наповнення та оформлення робіт.

Дякуємо всім за плідну праці і бажаємо здобувачам вищої освіти творчої наснаги та звершень у сфері наукової діяльності!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */