З Днем студента 2023!

Shares

Щиро вітаємо із Міжнародним днем студента – святом тих, хто відчуває жагу до знань, всього нового і незвіданого!

Студенти завжди були найбільш волелюбною, незалежною та свободомислячою частиною суспільства. Ви є рушієм прогресу держави. Ми переконані, сплине час і ваш досвід та професіоналізм визначатимуть майбутню долю нашої країни.

Повномасштабне вторгнення росії принесло нові випробування для українців і наші студенти також не стоять осторонь суспільних проблем. Дякуємо усім студентам-захисникам, волонтерам та усім небайдужим,що допомагають виборювати нашу незалежність! Житомирська політехніка завжди пам’ятатиме студентів, що героїчно віддали життя за Україну…Слава Героям!

Наш університет завжди пишається своїми студентами, і цей рік не є винятком. Ви, наші дорогі студенти, продовжуєте вражати своїми досягненнями в навчанні, науці, мистецтві, спорті та громадському житті (Студентський олімп 2023). Ми віримо в ваш потенціал і готові підтримати кожного з вас на шляху досягнення нових висот.

Пам’ятайте, що ви – наше сьогодення і майбутнє! Ми пишаємося вами,наші студенти, бо ви змінюєте світ на краще.

Вітаємо вас, наші талановиті, наполегливі та надзвичайні студенти, і бажаємо вам тепла, невичерпної енергії та найяскравіших перспектив у майбутньому!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */