Відкрита лекція “БЕЗПЕКА НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ: СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ТА ЗАГРОЗИ” для студентів Житомирської політехніки

Shares

Співпраця закладів вищої освіти дозволяє удосконалювати навчальний процес через обмін досвідом, методами навчання, цікавими та корисними івентами, розширення кола спілкування та залучення професіоналів практиків та науковців з різних регіонів України.

09 листопада 2023 року в рамках співпраці з Університетом митної справи та фінансів (м. Дніпро) студенти, магістранти та аспіранти факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин долучились до відкритої лекції ВОЛОДИМИРА ОРЛОВА – доктора економічних наук, Першого заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації – начальника обласної військової адміністрації.

Тема лекції: «БЕЗПЕКА НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ: СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ТА ЗАГРОЗИ» є особливо актуальною для здобувачів освіти за спеціальністю 256 «Національна безпека». Цінність доповіді полягає у поєднанні теоретичних положень з практичним досвідом лектора щодо забезпечення основних складових економічної безпеки на прикладі Дніпропетровського регіону. Лектором висвітлені аспекти забезпечення економічної безпеки Дніпропетровської області за сферами діяльності, зокрема зроблено акценти на виробничу, продовольчу, енергетичну, медичну, освітню складові безпеки.

Дякуємо партнерам за організацію телемосту та висвітлення надважливої тематики в умовах воєнного часу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */