Участь у міжнародній конференції студентів на базі Академії прикладних наук імені Стефана Баторія (м. Скерневще, Польща)

Shares

27 та 28 листопада 2023 року у межах тривалої співпраці з Академією прикладних наук імені Стефана Баторія (м. Скерневіце, Польща) студенти, які здобувають освітній рівень «бакалавра» за спеціальностями «Маркетинг» і «Менеджмент», взяли участь у ІІ Студентській міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «Адміністрування та менеджмент у функціонуванні сучасної економіки та суспільства” (Administration and management in the functioning of themodern economy and society)».

Зокрема, на конференції виступили:
1) Вікторія ПЕТРЕНКО («Використання сучасних концепцій та систем маркетингу в діяльності підприємства»);
2) Віта ПОЛИВЯНА («Маркетинг в роздрібній торгівлі»);
3) Анна ЧЕРНЕЦЬКА («Бізнес-планування підприємства»);
4) Тетяна РИБАЧУК («Маркетинг у соціальних мережах, як ідея для бізнесу»);
5) Анастасія АНТОНЕВСЬКА («Термінологічний апарат пошукової оптимізації сайту (SEO) як інструмент цифрового маркетингу»);
6) Анастасія СТЕПАНЧУК («Стратегічне позиціювання бізнесу сфери відновлювальних джерел енергії в цифровому просторі»).

Студентська спільнота була представлена учасниками з інших українських університетів (Житомирський державний університет імені Івана Франка, Одеський національний економічний університет) та з інших європейських університетів (Академія економічних наук Молдови (Кишинів, Молдова), Клайпедський університет (Клайпеда, Литва), Університет Св. Кирила і Св. Мефодія (Велико-Тирново, Болгарія)).

Висловлюємо подяку, науковим керівникам к.е.н., доценту кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій Ользі ВІКАРЧУК і PhD, старшому викладачу кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій Тетяні ЗАВАЛІЙ за супровід та підтримку студентів у підготовці публікацій та організації виступів.

Окрема подяка колективу Академії прикладних наук імені Стефана Баторія, а також особиста подяка д.е.н., професору, координатору академічної співпраці з країнами-партнерами Erasmus+ Ханні ЛЕВАНДОВСЬКІЙ за плідну співпрацю в межах програми Erasmus+, яка передбачає студентську й викладацьку мобільність, та можливість долучення до міжнародних наукових конференцій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */