Участь студентського самоврядування Житомирської політехніки у проекті “Діалог студентської єдності: Україна та Польща”

Shares

Студенти Житомирської політехніки, студентський проректор Артем КОЛОМІЄЦЬ та студентський декан факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Анастасія ДАНИЛЬЧЕНКО, взяли активну участь у проекті “Діалог студентської єдності: Україна та Польща”.

Зустріч студентів відбулася у Львові та пізніше продовжилася в Києві. Під час цього заходу, студенти з України і Польщі взяли участь у зустрічах з представниками міністерств та інших важливих інституцій, включаючи НАЗЯВО та НАЗК.

Під час цих зустрічей, молодь обговорювала питання стосовно актуальних питань щодо освіти під час війни та взаємодії між студентськими організаціями обох країн. Студенти обмінювались ідеями та розробляли плани щодо подальшої співпраці між студентськими організаціями України та Польщі.

Величезна подяка організаторам “Українська асоціація студентів” за великий і чудовий проєкт та “Parlament Studentów Rzeczypospolitej Polskiej”, за молодіжну підтримку України та нашу дружбу.

Цей проект не тільки сприяє зміцненню стосунків між студентами обох країн, але і відкриває нові можливості для спільної роботи й обміну досвідом, сприяючи подальшому розвитку студентської єдності, а також співпраці в освітній галузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */