Тренінг «Медіаграмотність та фактчекінг» від “VoxCheck” для факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин

Shares

13 листопада для студентів факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин відбулася зустріч із спеціалістами із сфери факт-чекінгу.

Щодня у мережі з’являються тисячі фейків. А пропаганда поширюється швидше, ніж її встигають спростувати. Але це зовсім не означає, що потрібно опустити руки і нічого не робити.

VoxCheck провели для студентів та викладачів тренінг «Медіаграмотність та фактчекінг». “VoxCheck” співпрацюють із “Forbes” та “Meta”. Вони поділилися з нами своїм досвідом та розповіли як віднайти правду у пересиченому інфопросторі, а також познайомили з «золотими правилами» медіа грамотності, навчили як розпізнати дезінформацію, яким українським медіа можна довіряти, дезінформація про Україну в російських та проросійських телеграм-каналах, які види маніпуляцій можуть бути з інформацією, як протидіяти дезінформації, а також багато іншої корисної та цікавої інформації.

Тепер пропаганда нам точно не загрожує!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */