Студенти Житомирської політехніки відвідали геріатричний пансіонат у м. Бердичів

Shares

23 листопада здобувачі спеціальності 232 «Соціальне забезпечення» відвідали геріатричний пансіонат у м. Бердичеві.

Довідка: Бердичівський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради є комунально стаціонарною соціальною установою для постійного або тимчасового проживання громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, осіб з інвалідністю. Станом на 23.11.2023 року в установі проживають 249 осіб, в тому числі 73 внутрішньо переміщених осіб. Установа поділена на три блоки: два житлових та один господарський. Також функціонує психоневрологічне відділення. Всього в установі працює 127 працівників.

Студенти побачили умови проживання підопічних, відвідали їдальню, спортивний зал, бібліотеку, медичний блок, ознайомились з супроводжуючою документацією, поспілкувались з проживаючими. Емоції переповнювали.

«Мені дуже сподобалась екскурсія. В домі пристарілих чудові умови, я думав буде гірше, привітний і дбайливий персонал, чисто» – студент групи СЗ-2.

Висловлюємо подяку за організацію відвідування пансіонату виконуючій обов’язки директора Тетяні ПЕРЕХОДКІНІЙ та соціальному працівникові Катерині НЕСТЕРУК. Окрема подяка ректору Державного університету «Житомирська політехніка» Віктору ЄВДОКИМОВУ за підтримку і надання транспорту для екскурсії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */