Студенти-філологи Житомирської політехніки вивчають французьку з Жакі Леба

Shares

Зустріч студентів-прикладних лінгвістів групи ПЛ-6 Державного університету “Житомирська політехніка” з французьким журналістом, фотографом та блогером Жакі Леба стала надзвичайною подією для всіх її учасників. Спілкування студентів французькою мовою  з її носієм надало можливість не лише удосконалити свої мовленнєві уміння, але й насолодитися атмосферою культурного обміну.

Зустріч студентів з Жакі Леба стала продовженням плідної співпраці. Минулого року студенти факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя мали можливість відвідати фотовиставку французького журналіста та фотографа, що поклало початок їх спілкуванню та взаємодії. Під час відкриття фотовиставки Жакі Леба виявив щире бажання допомагати студентам Житомирської політехніки у вивченні французької мови. Це стало  початком довгострокового партнерства.

Жакі Леба підготував подарунки для учасників заходу – якісні канцелярські товари, які передали його французькі друзі спеціально для українських студентів. Важливо відзначити, що ці подарунки стали символом підтримки студентів, які опановують французьку мову в Житомирській політехніці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */