Співпраця Житомирської політехніки з University of Natural Resources and Life Sciences та австрійською компанією MTA Messtechnik GmbH

Shares

В межах обговорення нового міжнародного проєкту у Відні (Австрія) відбулася тристороння зустріч між представниками BOKU – University of Natural Resources and Life Sciences, австрійської компанії MTA Messtechnik GmbH та Державного університету «Житомирська політехніка».

Відповідна співпраця дозволить розширити напрями співпраці між партнерами, здійснювати подачу нових міжнародних проєктів за програмами Еразмус та інших донорських організацій Європейського Союзу. Під час зустрічі представники BOKU обговорили створення нового навчального та наукового Центру на базі Житомирської політехніки, який буде дуже важливим для програм відбудови України у післявоєнний період.

Ректор університету Віктор ЄВДОКИМОВ зустрівся з директором Institute of Sanitary Engineering and Water Pollution Control Thomas Ertl, а також ознайомитися з матеріально-технічною базою, спеціальними лабораторіями австрійського університету за відповідними напрямами досліджень.

Підсумки зустрічей: неймовірні враження від BOKU – University of Natural Resources and Life Sciences, бажання створювати відповідні простори в Україні та активна підтримка партнерів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */