Робочий візит представників Житомирської політехніки в рамках проекту Еразмус+ EMINReM до Університету Кютах’я Думлупінар, Туреччина

Shares

Розпочався робочий візит (Kütahya Dumlupınar University, Türkiye) по проекту програми ЄС ЕРАЗМУС+. Ключовий напрям – співпраця між організаціями та інституціями, розвиток потенціалу у сфері вищої освіти.

Університет Кютах’я Думлупінар — державний університет у м. Кютах’я, Туреччина. Університет почав працювати як новий навчальний заклад під назвою «Університет Кютах’я Думлупінар» від 3 липня 1992 року. В університеті навчається 50 тисяч студентів.

Назва проекту: «Магістерська програма з еко-гірництва та інноваційного управління природними ресурсами»/ (EMINReM).

Міжрегіональний проєкт, що залучає країни з декількох регіонів світу (країни центральної Азії та країни Східного партнерства)

Головний координатор проекту та розпорядник коштів: ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ЖИТОМИРСЬКА ПОЛІТЕХНІКА»

Тривалість проекту: 3 роки (01.03.2023-28.02.2026)

Загальний бюджет проекту: майже 30 мільйонів гривень.

Головна мета проекту: підвищення ефективності та екологічності ведення гірничих робіт завдяки співпраці між європейськими університетами та університетами-партнерами, що створить умови для підготовки новому поколінню гірничих інженерів, які будуть навчені умовам ведення гірничих видобувних робіт з урахуванням аспектів екологічності та раціональному управлінню використання природних ресурсів, а також вивчення процесів, що мінімізують негативний вплив ведення гірничих робіт на природнє навколишнє середовище.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */