Результати перекладацького конкурсу на кращу озвучку кінотрейлера

Shares

Перша річниця факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Державного університету «Житомирська політехніка» виявилася особливою нагодою для відкриття нових талантів. Студенти та викладачі англійської мови вирішили відсвяткувати цю подію у незабутній манері. З великим захопленням студенти різних груп взяли участь у перекладацькому конкурсі на кращу озвучку кінотрейлера, а саме групи ПЛ-6, ПЛ-10, ПЛМ-1 та ВТ-22-2.

Кожна команда подала свою унікальну роботу, яка вражала точністю перекладу та почуттям гумору. Для участі в конкурсі були подані 6 робіт. Абсолютним лідером по кількості представлених робіт виявилась група ПЛ-6, яка представила 3 конкурсні роботи. Роботи були надзвичайно цікавими, і вони вразили як журі, так і аудиторію.

Після важкого вибору переможців, 6 листопада відбулося урочисте вручення нагород. Переможцями конкурсу за рішенням журі та голосуванням глядачів стала група ПЛМ-1. Переможці конкурсу отримали заслужені нагороди. Однак, не залишилися без уваги й інші учасники, які теж були відзначені сертифікатами та солодкими подарунками від Donuts Club.

Цей конкурс продемонстрував потужний потенціал та креативність наших студентів. Ми розраховуємо на те, що цей конкурс стане традицією і нові роботи розважатимуть й надалі глядачів своєю гумористичною та творчою інтерпретацією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */