Представники студентського ректорату Житомирської політехніки на зустрічі з Начальником Житомирської обласної військової адміністрації

Shares

9 листопада представники студентського ректорату Державного університету “Житомирська політехніка”, студентська ректорка Ярина ГЕРУС та студентський проректор Артем КОЛОМІЄЦЬ, як члени Молодіжної ради при Житомирській обласній військовій адміністрації взяли участь у зустрічі з Начальником обласної військової адміністрації Віталієм БУНЕЧКО.

На зустрічі обговорювались плани та перспективи розвитку Молодіжної ради в контексті загального розвитку Житомирської області. Представники Молодіжної ради поділилися своїми ідеями та ініціативами, спрямованими на активну участь молоді в суспільному житті регіону.

Начальник обласної військової адміністрації Віталій БУНЕЧНО зацікавлено вислухав пропозиції та ідеї молоді й обіцяв підтримати активні ініціативи, спрямовані на покращення соціального становища області.

Зустріч стала важливим кроком у співпраці між Молодіжною радою та керівництвом Житомирської області, визначивши ключові напрями спільної роботи на користь молоді регіону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */