Представник Житомирської політехніки – учасник тренінгу “LEAFFF: Leadership, Empowerment And Facilitation For Future”

Shares

У рамках реалізації європейського проєкту програми Еrasmus+ 2021-2-SK02-KA153-YOU-000038762 на базі Центру екологічнічної освіти Zaježováм у м. Заєжова, Словацька Республіка з 30 жовтня по 6 листопада 2023 року проходить загальноєвропейський тренінг “LEAFFF: Leadership, Empowerment And Facilitation For Future” (Лідерство, розширення можливостей та фасилітація для майбутнього).

Науково-педагогічні працівники та здобувачі освіти з 12 країн ЄС: Франції, Греції, Португалії, Іспанії, Сербії, Італії, Нідерландів, Туреччини, Бельгії, Німеччини, Австрії та України будуть мати інтенсивну освітню програму, яка стосується лідерства та фасилітація щодо впровадження пермакультуру, відновлення антропогенно трансформованих екосистем, зеленого будівництва та роботі з сучасними енвайроментологічними проблемами. Кожен із учасників має можливість поділитися власними науковими напряцюваннями та досвідом.

Представником від Житомирської політехніки є здобувач Ph.D., асистент кафедри наук про Землю Ілля Циганенко-Дзюбенко. Ілля доповість про стратегії відновлення пост-мілітарних водних об’єктів на основі власних польових та лабораторних досліджень гідроекосистем Бучанського району, Київської області. Успішної та плідної праці!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */