Онлайн зустріч студентів факультету інформаційно-комп’ютерних технологій з представником Житомирської компанії Партнер-ВС!

Shares

У вівторок 15 листопада 2023 року о 19.00 в онлайн режимі організовано зустріч студентів всіх спеціальностей та курсів факультету інформаційно-комп’ютерних технологій з директором з технічних питань компанії Партнер-ВС, Романом Міщенком.

Мета зустрічі: створити можливості для проходження виробничої практики для студентів, а також стажування з подальшим працевлаштуванням у компанії.

Представник компанії надав багато інформації про продукти, що створюються на виробництві, як вони використовуються у реальних умовах, можливості росту ринку збуту та кар’єрного росту в Партнер-ВС.

Цікавими були розповіді студентів нашого факультету, які вже мають практичний досвід роботи в цій компанії (Федорович Дмитро та Васильчук Віталій), про працевлаштування та застосування їх навичок і вмінь на практиці.

В результаті такої зустрічі було багато зацікавлених студентів у подальшій співпраці з компанією. Спільно вирішили організувати екскурсію на підприємство, де можна буде більш детально ознайомитись з умовами стажування, поспілкуватись з працівниками та керівництвом.

Надзвичайно вдячні компанії за представлену можливість та сподіваємось таких зустрічей буде більше!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */