Оголошується набір на науковий тренінг з курсу «Арттерапія. Базові засади застосування у структурі практичної діяльності»

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» оголошує набір на науковий тренінг з курсу «Арттерапія. Базові засади застосування у структурі практичної діяльності». Курс спеціально розроблений для психологів, педагогів, вихователів, соціальних працівників, студентів і випускників психологічних спеціальностей.

Обсяг курсу: 3 кредити ЄКТС/90 годин.

Заняття проводяться 2 рази на місяць (одне заняття очно, друге – онлайн). Тривалість онлайн заняття 4 академічні години, очне навчання триває 6 академічних годин.

Між навчальними сесіями заплановані супервізійні зустрічі 20 годин (групові та індивідуальні).

Тривалість навчання: 7 місяців.

Форма навчання: змішане, з використанням технологій дистанційного навчання (платформа Zoom, Meet).

Стиль навчання: навчальні години побудовані у формі семінарських і практичних занять наочно – ілюстрованого та проблемно-орієнтованого підходу.

Особливості навчання: Курс ознайомить слухачів з базовими поняттями арттерапії, методами і формами роботи, інструментами і засобами здійснення арттерапевтичних підходів та інтервенцій. Кожен учасник зможе навчитись ефективно застосовувати арттерапевтичні підходи відповідно до конкретного запиту клієнтів.

Координатор і викладач курсу: Наталія Харитонова, психолог – методист, старший викладач кафедри психології та соціального забезпечення Державного університету «Житомирська політехніка», керівниця відокремленого підрозділу ВГО «Арттерапевтична асоціація» в Житомирській обл.

По завершенню навчання учасники отримають сертифікат (електронний) про навчання на курсі.

Додаткова інформація за номером +380674206222, Наталія

2 коментарі до “Оголошується набір на науковий тренінг з курсу «Арттерапія. Базові засади застосування у структурі практичної діяльності»”

    1. Добрий день! Додаткова інформація за номером +380674206222, Наталія. Звертайтеся, будь ласка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */