Навчальна гра “Хто тут інвестор?” для здобувачів освіти Житомирської політехніки

Shares

29 листопада 2023 року, завдяки співпраці з ТОВ «НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР БІРЖОВИЙ УНІВЕРСИТЕТ», студенти кафедри фінансів та цифрової економіки Житомирської політехніки одержали можливість спробувати себе у ролі інвесторів під час навчальної гри «Хто тут інвестор?». 

Участь у заході взяли студенти II-IV курсів бакалаврських освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» та «Цифрова економіка».

ТОВ «НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР БІРЖОВИЙ УНІВЕРСИТЕТ» за допомогою  інвесторів-практиків ділиться досвідом та навчає яким чином працювати на фондовому ринку та отримувати пасивний дохід від цінних паперів.

Головна мета навчальної гри «Хто тут інвестор?»: за допомогою гри, на конкретному кейсі дати можливість студентам та викладачам приміряти на себе роль інвестора, зрозуміли суть інвестицій та особливості різних фінансових інструментів (депозит, нерухомість, цінні папери), в тому числі під час воєнного стану.

Спікером заходу виступив Андрій Гвоздь, фінансовий радник, випускник спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 2022 року

Висловлюємо вдячність ТОВ «НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР БІРЖОВИЙ УНІВЕРСИТЕТ» за цікавий та практичний захід, а також впевнені у подальшій плідній співпраці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */