Екскурсія студентів до Житомирського обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат

Shares

21 листопада 2023 року здобувачі вищої освіти факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Державного університету «Житомирська політехніка» відвідали Житомирський обласний центр по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат. Під час 2-годинної екскурсії студенти усіх курсів навчання спеціальності 232 «Соціальне забезпечення» мали нагоду ознайомитися з:

– діяльністю та структурою Житомирського обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат;

– особливостями реалізації державної політики у сфері соціального захисту та обслуговування населення, надання соціальної допомоги громадянам, які потребують підтримки з боку держави;

– процедурою підготовки документів на виплату усіх видів соціальної допомоги та компенсаційних виплат;

– порядком перерахунку розмірів грошової допомоги, а також підготовки статистичної звітності з використанням уніфікованих програмних засобів.

В процесі екскурсії студенти розвинули уявлення стосовно майбутньої професії та отримали вичерпні відповіді щодо перспектив розвитку сфери соціального забезпечення від директора центру Василевського Валерія Вільгельмовича та заступника директора центру Бабінської Алли Романівни.

Щиро вдячні керівництву Житомирського обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат, керівникам та працівникам структурних підрозділів, які долучилися до організації та проведення змістовної і захоплюючої екскурсії. Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */