Житомирська політехніка – учасник Всеукраїнського молодіжного екологічного форуму Let’s do it Ukraine

Shares

З 30 вересня по 1 жовтня 2023 року в м. Київ відбувся Всеукраїнський молодіжний екологічний форум Let’s do it Ukraine, спільно з Всеукраїнським молодіжним центром за сприяння Міністерства молоді та спорту України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Київської міської державної адміністрації.

Метою форуму є формування умов, необхідних для підвищення участі молоді у суспільно значущій діяльності. в тому числі формуванні екокультури, сталої взаємодії громади, медіа, бізнесу та органів виконавчої влади і місцевого самоврядування у соціальному розвитку громад, участі молоді у відновлення України, створення додаткових можливостей для становлення, розвитку молоді, сприяння ініціативі та активності молодих громадян в усіх сферах життєдіяльності.

Активну участь у форумі взяли студенти Житомирської політехніки факультету гірничої справи, природокористування та будівництва: Невмержицький Андрій (ТЗНС-43), Пасічник Петро (ТЗНС-43), Можаровський Андрій (ТЗНС-43), Дзюбенко Юлія (НЗ-3), Коник Богдан (НЗ-4), Шпачук Ярослав (ГГ-30), Шепель Павло (РР-52), Дем’янчук Вікторія (ЕО-43) під керівництвом керівника Центру екологічного розвитку студентства «ECOstep», аспіранта кафедри екології та природоохоронних технологій Світлани ХОМЕНКО.

Протягом двох днів форуму учасники взяли участь у панельних дискусіях «Влада, громада, бізнес, ЗМІ екологічний розвиток України та підтримка молоді, перспективи 2024», «Ековідбудова України та участь молоді», «Найбільша в Україні автоматична система моніторингу якості повітря».

Заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Власенко Сергій Геннадійович представив ресурс – ЕКОзагроза. Екоцид та екокатастрофа в Україні, залучення молоді до фіксації та ліквідації наслідків.

Дякуємо організаторам, спікерам та всім присутнім за чудову атмосферу, нові знання та можливості та подаруночки.

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */