Святкування дня народження факультету бізнесу та сфери обслуговування: ХТО ЗВЕРХУ

Shares

До дня народження факультету, 26 жовтня, студентське самоврядування Житомирської політехніки провели захід, який дуже хотіли наші студенти – “ХТО ЗВЕРХУ”. Ця подія стала частиною святкування дня народження факультету бізнесу та сфери обслуговування та подарувала незабутні емоції учасникам та глядачам.

На заході “ХТО ЗВЕРХУ” команда хлопців і дівчат мали можливість виявити свої таланти та змагатися між собою. Головною метою цього заходу було показати, наскільки наші студенти вміють працювати в команді та отримувати задоволення від процесу.

Змагання включали в себе такі раунди:

  • раунд 1 “Містер і місіс загадка”
  • раунд 2 “По губах”
  • раунд 3 “Хто я?”
  • раунд 4 “Музичний крокодил”
  • раунд 5 “Правда чи брехня?”
  • раунд 6 “5 слів”
  • раунд 7 “Імпровізація”

В цій запеклій  битві перемогла команда хлопців, але всі учасники  були на висоті. Дякуємо:

Учасникам: Славинський Дмитро ЕК-7, Стуга Микола ФБС-9к, Кравченко Вікторія МО-69, Андросюк Сніжана ОКМ-3, Садловський Роман МО-66, Ігнатюк Вікторія МО-66, Шкабара Максим ГРС-6, Гайдай Дар’я МО-70.

Ведучим: Кравчук Олексій ФБС-7, Новіцька Софія ГРС-5.

Суддям: Герус Ярина ОО-6, Любарець Владислав МО-66.

Усі учасники отримали неймовірну підтримку та аплодисменти від аудиторії.  Організатори подарували переможцям призи, але головний приз – це була можливість продемонструвати свої здібності та об’єднати команди в єдині родини.

Цей захід став незабутнім і надихнув наших студентів на подальші досягнення та творчість. Ми пишаємося нашою активною та обдарованою студентською спільнотою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */