Міжнародне стажування викладача кафедри педагогічних технологій та мовної підготовки

Shares
З 9-13 жовтня Катерина Парнус взяла участь у міжнародному стажуванні проєкт «the EU’s Erasmus+ Programme KA1 Staff mobility for teaching and training activities» Анатолійський університет, м. Єскишехір Туреччина. Стажування проходило на базі Педагогічного факультету, Анатолійського університету.

Координаторами з викладання були Dr. Aylin SEVIMEL-SAHIN та Dr. Meral Capar, викладачі гостинно зустріли викладача, провели екскурсію по університету, ознайомили з програмами навчання англійської мови студентів та літературою, яку застосовують під час викладання. Координатори проєкту Mr.Lılı FENG та Mr.Tanju провели екскурсії містом та познайомили з традиційною кухнею Туреччини. Середовище університету було дуже сприятливим для навчання та взаємодії з колегами. Викладач отримала можливість приймати участь у заходах університету, що сприяло обміну ідеями та досвідом з викладачами.

Міжнародне стажування в Анатолійському університеті було неймовірним досвідом, який відкриває нові можливості та перспективи у вищій освіті. Під час стажування викладач мала можливість співпрацювати з викладачами та дослідниками, що дозволяє розширити знання та удосконалити навички викладання.

Катерина Парнус проводила лекції для майбутніх викладачів англійської мови, студентів 3го та 4го курсу навчання. Тематика лекцій: «Natural Language Processing», «NLP methods», « Ukrainian cultural diversity», «Ukrainian Crash Course». Студенти отримали багато нової та корисної інформації, «Natural Language Processing» та «NLP methods» були новими темами для обговорення та опрацювання. Особлива увага була прикута до лекцій «Ukrainian cultural diversity» та «Ukrainian Crash Course», студенти ставили багато запитань та ділилися інформацією про свою країну.

В результаті співпраці була обумовлена публікація спільного дослідження та подальша співпраця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */