Кураторська година для студентів-першокурсників спеціальностей 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг» та 076 «Підприємництво та торгівля»

Shares

В межах реалізації заходів з навчально-виховної роботи кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій Державного університету «Житомирська політехніка» 25 жовтня 2023 року відбулася спільна кураторська година для студентів-першокурсників спеціальностей 073 «Менеджмент» (групи МО-70, МО-71, куратор Дмитро Бєляков), 075 «Маркетинг» (група МА-2, куратор Ангеліна Сотник) та 076 «Підприємництво та торгівля» (група ПВ-9, куратор Ганна Концемал).

На зустріч з кураторами було запрошено завідувача кафедри д.е.н., проф. Тетяну Остапчук і заступника завідувача кафедри, к.е.н., доц. Світлану Бірюченко.

Студенти ознайомились із подальшими кроками щодо розвитку та вдосконалення освітніх програм, зокрема в напрямі освітніх компонент, наукової діяльності, неформальної освіти.

На зустрічі студенти дізналися, що протягом навчання вони мають можливість брати участь у різноманітних міжнародних проєктах, оскільки Державний університет «Житомирська політехніка» щороку розширює вже існуючі та налагоджує нові партнерські зв’язки з закордонними ЗВО в рамках реалізації проєктів Еразмус+/Міжнародна кредитна мобільність.

Наприкінці зустрічі у форматі спільного обговорення були визначені організаційні шляхи покращення навчального процесу, реалізація яких призведе до підвищення успішності та ефективності навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */