Екскурсія – подорож до відзначення Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні!

Shares

З нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму 27 вересня 2023 року відбулась подорож до заміського комплексу «Хуторок Чудодієво». Здобувачі вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» та 241 «Готельно-ресторанна справа» разом з викладачами кафедри Валентиною Любченко, Віталіною Каленською та Людмилою Горшковою відвідали готельно-ресторанний комплекс.

Екскурсія – подорож відбулась за сприяння адміністрації Державного університету «Житомирська політехніка». Щиро подяка ректору університету Віктору Євдокимову за наданий службовий автобус, що забезпечив безпечну та комфортну подорож.

Готельно-ресторанний комплекс «Хуторок Чудодієво» розташований на Поліссі, на березі озера в оточенні хвойного лісу, в 15 км від Житомира. на відстані від галасливих міст і доріг. На закритій території комплексу комфортабельні дерев’яні котеджі категорії “напівлюкс” і “люкс”. Інтер’єр виконаний в народному стилі з використанням натуральних матеріалів.

До послуг гостей широкий вибір розваг і можливостей для активного відпочинку: піші прогулянки, прогулянки на велосипеді, човни, катамарани, купання в озері, риболовля, облаштовані відкриті майданчики для гри в футбол, волейбол, теніс, пейнтбол; в зимову пору катання на лижах, санках і на кінній упряжці. Окремо облаштовано дитячий майданчик.

Двоповерховий ресторан комплексу «Хуторок Чудодієво» оформлений з етнічними мотивами в інтер’єрі. Крім ресторану є велика і мала колиби, літній бар, літній майданчик і альтанки. В меню авторська українська кухня. Всі страви готуються на дровах в справжній українській печі. На території комплексу є пасіка «Пчеландія», що дає можливість людині оздоровитися й отримати заряд позитивної енергії.

Студента та викладачі вдячні адміністратору готельно-ресторанного комплексу «Хуторок Чудодієво» пані Ірині за цікаву змістовну розповідь та екскурсію територією заміського комплексу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */