Засідання обласної координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання

Shares

14 вересня 2023 року  відбулося чергове засідання обласної координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання під головуванням заступника начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрія Денисовця. В роботі обласної координаційної ради взяла участь проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики Житомирської політехніки Олена Денисюк.

Порядок денний засідання передбачав розгляд питань щодо імплементації Закону України “Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної  та громадянської ідентичності” та його реалізація на місцевому рівні; спорту ветеранів війни та членів їх сімей як засобу психологічної та соціальної адаптації до мирного життя.

В роботі координаційної ради з онлайн-доповіддю взяли участь Народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань молоді і спорту у Верховній Раді України Василь Мокан та начальник відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України Аліна Грушина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */