Учасники семінару Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» відвідали з візитом університет

Shares
12 вересня у місті Житомирі відбувся семінар щодо Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованою Першою Леді України Оленою Зеленською.

В рамках даного семінару до Житомирської політехніки завітали перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко, керівниця Координаційного центру з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України, Оксана Збітнєва, всі регіональні координатори програми з 21 області України та м. Київ, представники громадських організацій Житомирщини, навчальних закладів та волонтери.
Під час зустрічі ректор університету Віктор Євдокимов та декан факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Оксана Черниш презентували напрацювання Житомирської політехніки за напрямом «Збереження і підтримка ментального і психічного здоров’я в умовах війни». Також поділилися планами щодо створення і масштабування Цифрових реабілітаційних просторів для ветеранів та членів їх родин (у співпраці з нашими партнерами Чорноморським національним університетом імені Петра Могили та Мелітопольським університетом, використовуючи напрацювання та розробки вітчизняних науковців).
Працюємо в напрямі збереження та підтримки ментального здоров’я наших громадян!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */