Студенти Житомирської політехніки – спортивні стипендіати Житомирського міського голови

Shares

13 вересня на Спартак-Арені були нагороджені стипендіями Житомирського міського голови 110 житомирських спортсменів, які успішно виступили на чемпіонатах світу, Європи та України.

Серед стипендіатів представники студентства Житомирської політехніки. Баскетболістки Юлія Войналович та Вікторія Рожанчук, студентки 3 курсу факультетів гірничої справи, природокористування та будівництва (ТЗНС-41) та національної безпеки, права та міжнародних відносин (МЕ-7).

Також стипендіатами є студенти 3 курсу факультету гірничої справи, природокористування та будівництва Сметанніков Нікіта (ГГ-29) та факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Багінський Дмитро (КН-21-1), які представляють легку атлетику.

Стипендіями міського голови відзначено студентів – спортсменів з веслування на човнах «Дракон»: факультет національної безпеки, права та міжнародних відносин – Умінський Юрій (НБ-7) та Проноза Олександр (НБ-7), факультет педагогічних технологій та освіти впродовж життя –  Малькова Анна (ПЛ -10).

Вітаємо спортсменів! Ви – найкращі! Нових спортивних вершин та визнання! Дякуємо місцевій владі за підтримку та допомогу спортсменам міста Житомира!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */