Подяка колективу Житомирської політехніки від МОН України та Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти

Shares

Колектив Державного університету “Житомирська політехніка” отримав подяки від заступника Міністра освіти і науки України Михайла Винницького та директора Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Геннадія Кузьменка.

В листі Міністерства освіти і науки України на ім’я ректора Житомирської політехніки Віктора Євдокимова за підписом заступника Міністра зазначено:

“Міністерство освіти і науки України та Український центр оцінювання якості освіти висловлюють Вам та всьому колективу Вашого закладу глибоку вдячність, що в цей непростий час всі ви знаходите в собі сили якісно реалізувати щоденні надскладні завдання функціювання системи освіти під час війни, створюючи передумови для щасливого майбутнього нашої держави. Саме завдяки такій проактивиій позиції, яку показуєте Ви зі своїм колективом, підтримується наша спільна впевненість в тому, що ми подолаємо всі труднощі і, як писав геніальний Григорій Сковорода, створимо світ кращий, день веселіший.”

Бажаємо Вам і колективу освітян, який Ви маєте честь очолювати, витримки й сил, щоб продовжувати виконувати свою високу місію, незважаючи на нинішні надзвичайно складні обставини, а також креативності й натхнення для втілення всіх творчих задумів, які сприятимуть підвищенню якості вітчизняної освіти. Упевнені, що завдяки єдності, гармонійній співпраці ми переможемо, бо сила Української держави — це синергійно помножена сила кожного її громадянина й кожної її установи чи організації.

 

Подякою відзначений колектив Державного університету “Житомирська політехніка” та відповідальний за пункт проведення зовнішнього оцінювання університету, к.е.н., доц. Бурачек Ігор Володимирович за створення та чітку роботу тимчасового екзаменаційного центру для проведення національного мультипредметного тесту та вступних випробувань на другий (магістерський) рівень вищої освіти у 2023 році.

“Упродовж проведення тестування ви проявили неабияку стійкість і витривалість… Дякуємо, що допомогли учасникам випробувань отримати результати тестів і вступити до омріяних закладів вищої освіти”.

 

Дякуємо за високу оцінку роботи колективу Державного університету “Житомирська політехніка”! Працюємо далі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */